عنوان : فرمت تعهد دستیاران چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی (سهمیه آزاد - مناطق محروم) بر روی پرتال مدیریت امور حقوقی(همین پرتال) قرار گرفت.
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۶/۳۱
ساعت : ۱۴:۲۲:۵۱
 به اطلاع پذیرفته شدگان چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی می رساند فرمهای مربوط به اخذ تعهد دستیاران آزاد و مناطق محروم و نیز راهنمای تنظیم این اسناد بر روی پرتال مدیریت امور حقوقی- منوی سمت راست- قسمت تعهدات- دستیاران تخصصی مراجعه نمایند.
همچنین می توانند با کلیک بر روی دریافت فرم به صفحه  ذیل الاشاره هدایت شوند.

لازم به ذکر است امور حقوقی دانشگاه صرفاً در ارتباط با موضوع تعهدات و نحوه تنظیم آنها اقدام می نماید بدیهی است پاسخگویی به هرگونه سؤال آموزشی در زمینه ثبت نام و مهلت های آن، رشته تحصیلی وغیره از طریق آموزش دانشگاه صورت می گیرد لذاپذیرفته شدگان محترم می توانند  دراین خصوص با شماره تماس 33738335-061 تماس حاصل نمایند.